Mikrovlnná trouba Samsung ME83M/XEO
Mikrovlnná trouba Samsung ME83M/XEO
Samsung mikrovlnná trouba


Luxusní design z nerezové oceli
Nadstandardní design z nerezové oceli vynikne ve vaší kuchyni a dokonale se hodí k vašemu stylovému interiéru. Design dotykového displeje s vytištěnými nejdůležitějšími funkcemi se snadno používá.
Keramický vnitřní povrch
Společnost Samsung využívá keramický smalt díky jeho funkčnosti. Výjimečně hladký vnitřní povrch z keramického smaltu umožňuje snadné odstranění tuku a oleje z vnitřních stěn.




Rychlé rozmrazování
Dokonalá funkce rychlého rozmrazování umožňuje rychle a rovnoměrně rozmrazovat zmrazená jídla, která nebudou nasáknutá vodou. Zmrazená jídla budou po rozmrazení opět jako čerstvá. Vy i vaše rodina si tak můžete kdykoli vychutnat lahodné jídlo.
Pomocí automatického tlačítka lze používat různé místní recepty. Model určený pro SNS obsahuje 41 ruských receptů.
Vysoká odolnost proti poškrábání
Díky vysoké odolnosti a trvanlivosti je keramický smalt 7krát odolnější proti poškrábání a korozi než jiné vnitřní povrchy mikrovlnných trub. Můžete si tak i po dlouhé době používání vychutnávat vnitřní povrch, který bude stále jako nový.




Ekologický režim
Díky nejnižší spotřebě energie v pohotovostním režimu na světě ušetříte až 40% energie.
TDS. Inovativní technologie TDS od společnosti Samsung představuje jedinečný systém distribuce mikrovln.
Pokročilé
Otevírání dvířek | Vpravo |
Vnitřní objem (l) | 23 |
Spotřeba elektrické energie (W) | 1300 |
Výkon (W) | 800 |
Obecné
Barva | Nerez |
Hmotnost (kg) | 12 |
Provedení mikrovlnné trouby | Volně stojící |
Vnitřní rozměry (V x Š x H) (cm) | 33 x 21,1 x 32,4 |
Vnější rozměry (V x Š x H) (cm) | 48,9 x 27,5 x 33,9 |
Typ mikrovlnné trouby | Klasická |
Vlastnosti
Typ displeje | LED |
Distribuce mikrovln | Otáčení talíře |
Způsob otevírání dveří | Tlačítko |
Ovládání | Elektronické |
Vnitřní povrch | Keramický |
Počet úrovní výkonu | 10 |
Zvuková signalizace | Ano |
Hodiny | Ano |
Funkce
Automatické vaření | Ano |
Příslušenství
Otočný talíř | Ano |